NOSALTRES

/NOSALTRES
NOSALTRES2022-05-02T18:52:03+00:00

La nostra història

Després d ´una acreditada trajectòria en el món de l´alimentació el dia 21 de març de 2006 es va fundar Aitana Restaurant. Ja des de 1964 la família tenia una xicoteta botiga d´ultramarins en la qual es venien productes d´alimentació. Des de llavors, som la tercera generació dedicada a la manipulació de les millors matèries primeres que dia rere dia oferim a tots els nostres clients.
Així doncs, l´any 2006, fruit d´una llarga experiència i formació en el sector de l´alimentació decidim passar de la venda al detall a la manipulació dels aliments i fundem el que hui es coneix com a Aitana Restaurant.
Una vegada consolidat el nostre restaurant, l´any 2020, creem la nostra marca «TresEvents»  en commemoració a la tercera generació i també en referència a la inauguració de la tercera sala del nostre restaurant.
La idea principal de «TresEvents»  és externalitzar tots els esdeveniments realitzats en el nostre menjador a aquesta nova sala adaptada a les noves tecnologies i on la lluminositat i l´amplitud al costat de la seua gran cuina central fan d´ella un espai ideal per a tota classe d´esdeveniments i celebracions.

El nostre Restaurant